На 27 март под надслов Още по-близо до теб! врати

...
На 27 март под надслов Още по-близо до теб! врати
Коментари Харесай

Нов фитнес клуб от веригата Next Level отваря врати в центъра на София


На 27 март под надпис ”Още по-близо до теб! ” порти отваря новата зала от веригата на фитнеси Next Level, която се намира на ул. Тракия №2, тъкмо до парк Заимов. 

Жителите в централната част на София - кв. Оборище и близките, ще могат да се насладят на новаторска и просторна фитнес зала с обща повърхност към 1 000 кв.м, оборудвана с първокласни уреди от TechnoGym.  

Вече трансформирали се в запазена марка на веригата, груповите тренировки от програмата Les Mills ще се оферират и в, паралелно с други групови занимания като йога, пилатес, хитовата измежду дамите Booty подготовка и пр.  

Новият клуб ще разполага със спа зона със сауна, както и със зона за релакс, отговарящи на потребностите на всички, които балансират сполучливо сред работа и персонален живот.   

Next Level Заимов ще работи без почивен ден от 6:30 до 23:00 ч., което го прави прелестен за подготовка преди или след работа, а за какво не и след разходка в парка. Протеиновият бар на клуба ще предлага освежаващи и питателни питиета и барчета, защото здравословният хранителен режим е неразривна част от положителната подготовка.  

“За нас фитнесът не е просто пространство с уреди и протеинови питиета. Фитнесът е прекарване и метод за нашите клиенти да подобрят менталното си и физическото си здраве. Активното всекидневие и времето, прекарано в залата, редуцират напрежението и напрежението, покачват самоувереността и обществените умения. Именно това е и задачата на всяка наша зала - да се трансформира в място за спорт без терзания, отворено за хора с всякакво равнище на физическа подготовка, място за развлечение и основаване на нови другарства ” - разяснява Цветелина Трендафилова, изпълнителен шеф на верига фитнеси Next Level.

 iStock/Getty Images

Част от тактиката за досегаемост е и цифровото приложение Next Level Fitness App, което разрешава бързо и елементарно клиентите да актуализират своите абонаменти, да означават напредъка си, да достъпват клубовете или да запазят своето място за. Next Level Заимов, както и другите зали от веригата, могат да бъдат посещавани с или с MultiSport карта. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР