На 25 юни 2009 година един от идолите на няколко

...
На 25 юни 2009 година един от идолите на няколко
Коментари Харесай

9 години без Майкъл Джексън: изгубихме поп иконата на днешната дата, а смъртта му така и остана обвита в мистерии

На 25 юни 2009 година един от идолите на няколко генерации - поп иконата Майкъл Джексън, напусна този свят и се пресели в отвъдното.

Въпросите за неговата гибел обаче останаха...

Той умря при доста странни условия, които наподобяват като същинска мистерия.

 Майкъл Джексън

Официалната версия е, че Майкъл е починал от свръхдоза от успокоителното пропофол. Кралят на попа обаче нямаше никакво желание да се самоубива и това излиза наяве от плануваното от него музикално турне, което е трябвало да стартира единствено дни след гибелта му. Което ни подтиква да си мислим, че той е бил погубен.

 Майкъл Джексън

Два са факторите, които обуславят едно такова злокобно действие. Първият са задълженията. Много хора си мислят, че звезда от подобен диаметър като Джако е милиардер, само че в действителност методът му на живот е натрупал дълг от цели 400 млн. $. Именно по тази причина е замислял и идното турне. Първоначално той е присъединил в него 10 концерта, само че поради парите ги е направил 50.

 Майкъл Джексън

Вторият и главен фактор за гибелта на Майкъл са неговите доближени. Факт е, че в последните месеци от своя живот той е бил заобиколен от не до такава степен познати хора.

 Майкъл Джексън

Личният му доктор Конрад Мъри, който бе главен обвинен по делото, е лекувал Краля едвам от 4 месеца. За него стана ясно, че не е бил даже професионално квалифициран, тъй като откакто първи намира мъртвото тяло на Джексън, изобщо не е могъл да реагира съответно.

 Майкъл Джексън

Освен това Мъри е изчакал цели 90 мин. от визията на покъртителната панорама с Майкъл до позвъняването му в болничното заведение. Именно Конрад е предписал пропофол на Джако.

 Майкъл Джексън

Дори са записани телефонни диалози на лекаря, преди да се обади в Бърза помощ, което наподобява извънредно съмнително...

 Майкъл Джексън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР