На 25.03.2022 г. около 9:20 ч. Любомир Иванов бил прострелян

...
На 25.03.2022 г. около 9:20 ч. Любомир Иванов бил прострелян
Коментари Харесай

Обвиниха Красимир Каменов - Къро в подбудителство на убийството на бившия полицай в кв. ”Лозенец”

На 25.03.2022 година към 9:20 ч. Любомир Иванов бил прострелян два пъти с огнестрелно оръжие, с което била породена гибелта му.

 

На 14 април 2022 като обвинен за убийството е притеглен Кристиян Илиев. По случая е повдигнато обвиняване и на Боян Табаков за това, че в качеството на помощник съзнателно е улеснил убийството на Любомир Иванов.

 

Красимир Каменов - Къро е разгласен за търсене. Спрямо него от СГП е постановена мярка за процесуална насила задържане за период до 72 часа.

 

" Софийска градска прокуратура упрекна К. К. в подбуждане към убийството на някогашния служител на реда Л. И. Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност К. К. за закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 и т. 9 във вр. с член 115 във вр. с член 20, алинея 3 от Наказателен кодекс, а точно за това, че е подбудил К. И. – причинител и Б. Т. – помощник, да убият Л. И. – някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. ", сочи формалното известие на държавното обвиняване.

 

" На 25.03.2022 година към 9:20 ч. в гр. София Л. И. бил прострелян два пъти с огнестрелно оръжие, с което била породена гибелта му.

 

СГП напомня, че на 14.04.2022 година като обвинен беше притеглен К. И., за това, че е прострелял Л. И ", оповестяват от прокуратурата.

 

" К. К. е разгласен за търсене. Спрямо него от СГП е постановена мярка за процесуална насила задържане за период до 72 часа ", излиза наяве от прессъобщението на държавното обвиняване.

 

" Като обвинен по делото е притеглен и Б. Т. за това, че в качеството на помощник съзнателно е улеснил убийството на Л. И ", допълват от прокуратурата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР