Той беше избран на последния Конгрес на централата на 15-и

...
Той беше избран на последния Конгрес на централата на 15-и
Коментари Харесай

Официално: Георги Иванов е вписан в Търговския регистър като през...

Той беше определен на последния Конгрес на централата на 15-и март 2024 година Предишният президент Борислав Михайлов подаде оставка през декември 2023-а година. От този миг до Конгреса изпълняващ функционалностите беше Михаил Касабов. След успеха си над Димитър Бербатов на Общото заседание на клубовете, Гонзо управляваше централата вътре в самата система, само че за контакти с външни институции публично се подписваше Михаил Касабов.

Причина за това бяха две тъжби от аматьорски клубове, които оспорваха избора на Иванов. Това бяха пазарджишкия " Балкан " (Варвара) и ФК " Скравена " от Софийска област. Впоследствие и двата клуба взеха решение да отдръпват жалбите си, само че с цел да се случи това действително, те трябваше да внесат още една такса, която да приключи процедурата в съда.

 

Най-после това се е случило и от през днешния ден Георги Иванов е пълновръстен представляващ българския футбол и пред външни институции, и пред интернационалните централи.

Заедно с одобряването на президента на БФС в Търговския указател, беше доказан изборът и на новия изпълнителен комитет, който е в състав 14 души плюс президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР