На 24 юни двамата проведоха тренировка с благотворитена цел и

...
На 24 юни двамата проведоха тренировка с благотворитена цел и
Коментари Харесай

Федерер и Кейт Мидълтън тренираха благотворително преди старта на Уимбълдън

На 24 юни двамата организираха подготовка с благотворитена цел и се снимаха в нов видеоклип в поддръжка на интернационалния тенис шампионат.

Бившият номер едно в света по тенис и Кейт Мидълтън наблюдаваха по какъв начин се приготвят момчетата и девойките, които ще сервират на идния шампионат.

Кейт получи няколко треньорски съвета от легендата от Големия шлем. На корт №3, където Роджър завоюва първия си мач, брачната половинка на принц Уилям избра спортно облекло на тематика " Уимбълдън ": поло без ръкави Core Performance, направено от рециклирани бутилки, бяла пола от сбирките на Stella McCartney и Adidas и маратонки Jet Mach от Babolat x Wimbledon. По-късно патронът на All England Tennis and Croquet Club носеше състезателен суитчър с лилави и зелени линии на маншетите.

Турнирът Уимбълдън стартира на 3 юли. Всяка година към хиляда деца на възраст сред 11 и 13 години от учебните заведения наоколо до Уимбълдън вземат участие в тренировките, като една четвърт от тях са определени за шампионата.

Миналата година Кейт и Федерер трябваше да вземат участие в благотворителна тенис подготовка, само че принцесата се отхвърли след погребението на кралица Елизабет II. Федерер стана другар на кралското семейство преди повече от пет години, като през 2017 година даже участва на сватбата на сестрата на Кейт Пипа и Джеймс Матюс.
Kate Middleton hung out with tennis legend Roger Federer earlier this month, and we've got the pics!
— JustJared.com (@JustJared)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР