На 24 май Времеубежище на Георги Господинов изчезна от рафтовете

...
На 24 май Времеубежище на Георги Господинов изчезна от рафтовете
Коментари Харесай

Изкупиха от книжарниците Времеубежище на Господинов

На 24 май " Времеубежище " на Георги Господинов изчезна от рафтовете на книжарниците в София. Във всички местоположения в столицата бе останала общо една книга, само че на британски, а не на български език.

Книжари обясниха, че всички налични бройки са изчезнали още в първия час след отварянето им сутринта. Въпреки това ползата е огромен, а столичани обикалят по книжарниците с вяра да се снабдят с численост от наградената с " Букър " книга.

Повишен е ползата и към останалите заглавия на Господинов, които също са на привършване. Купуват ги хора, които не са съумели да се доберат до " Времеубежище ", демонстрира инспекция на " 24 часа ".

Книгата е търсена и от млади, и от остарели. А родители бързали да я намерят, тъй като очаквали тя да влезе и в наложителните учебни книги.

" Наскоро чух, че получи номинация и взех решение да дойда и да ревизира защо става въпрос. Заинтригува ме и взех решение да ревизира книжарниците в този момент, с цел да може да я взема. Искам да я прочета, обаче я няма на никое място сякаш ", описа студентът Антъни пред една от книжарниците. Тръгнал дружно с приятелката си Велизара, с цел да си намерят численост от " Времеубежище ". Двойката решила да я потърси и из библиотеките, в случай че не успее да я откри по книжарниците.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР