На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и българската

...
На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и българската
Коментари Харесай

Празнични герои вадят хората от офисите, за да садят дръвчета

На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ ЕкоОбщност “ и българската транспортна компания CargoPlanet се сплотяват в името на българското с вълнуващото събитие „ Мисия гора “. Празничните герои са подготвили една приказна акция със спортно-състезателен детайл, в която авансово записали се корпоративни тимове ще садят дръвчета покрай София. За офисните хора ще има копаене и засаждане на доста нов живот, и удоволствието всеки да остави една красива парченце от себе си в природата.
„ Мисия гора “ е едно събитие с три дела. Освен устрема ни да опазим красивата природа на България и да ѝ помогнем да се възвърне от човешката интервенция, като засадим млади дръвчета, благодарение на уредниците ще допринесем за реализирането на още две дела. Едната е задачата на Holiday Heroes за цялостна празнична софра за хиляди фамилии в потребност в цяла България този Великден. А другата – на „ ЕкоОбщност “ – за подкрепяне на действия по опазването на белоглавия лешояд у нас
В рамките на малко повече от половин ден участниците и техните тимове ще се трансфорат в същински приказни и празнични герои – феи, горски духове и всевъзможни други мистични същества, които се грижат за хубостта на природата. В типичния дух на Holiday Heroes уредниците са подготвили и прелестен спортно-състезателен стадий на събитието. След като участниците са се научили да засаждат фиданки по този начин, че да се заловен и да имат късмет да се трансфорат във вековна гора, ще се организира занимателно съревнование, с цел да се ревизира кой какъв брой дръвчета може да засади допустимо най-бързо, само че и най-прецизно. А строгият надзор ще упражнят специалистите от фондация „ ЕкоОбщност “ със съдействието на локалните горски чиновници, като по този начин ще оказват помощ на всички участници да се радват на достижението си и след години.
Отборите се състоят от 10 чиновници, а спомагателната информация и регистрацията са налични на www.HolidayHeroes.bg/forest. За участниците ще има обезпечени принадлежности и брандиране с корпоративното им лого. За спечелилите първите три места са готови специфични награди от съорганизаторите CargoPlanet – 20% отстъпка с транспортната мрежа на Pall-Ex надлежно за три, за два и за един месец. Събраните средства от присъединяване на всички тимове ще поддържат идеите на Holiday Heroes и фондация „ ЕкоОбщност “.
Съберете тим и се запишете до 15 март на www.HolidayHeroes.bg/forest.
*Има ограничаване в броя на участниците, по тази причина побързайте да се свържете с нас още през днешния ден, с цел да запазим правото Ви на присъединяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР