На 24 и 25 февруари в София се проведе седемнадесетото

...
На 24 и 25 февруари в София се проведе седемнадесетото
Коментари Харесай

Съвместно заседание на експертната комисия по исторически и образователни въпроси между България и РСМ се състоя в София

На 24 и 25 февруари в София се организира седемнадесетото съвещание на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и просветителни въпроси сред България и Република Северна Македония, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи. 

Срещата протече в градивна и открита атмосфера, която способства за реализиране на прочут прогрес в работата на Съвместната комисия. В рамките на взаимното съвещание сред държавните управления на България и Северна Македония, съпредседателите на Комисията проф. Ангел Димитров и проф. Драги Георгиев реализираха договореност за образуване на три съвещания до края на май. 

Членовете на Комисията потвърдиха още веднъж уговорката си за поддържане на деен разговор. Планира се идната среща на учените от двете страни да се състои в края на март или началото на април в Скопие, прецизират от Министерство на външните работи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР