На 24.06.2023 година в Читалище Братство 1869“ град Кюстендил от

...
На 24.06.2023 година в Читалище Братство 1869“ град Кюстендил от
Коментари Харесай

Бизнес форум на тема:Зеленото бъдеще на град  Кюстендил

На 24.06.2023 година в „ Читалище Братство 1869 “ град Кюстендил от 11,00 часа ще се организира бизнес събитие на тематика: „ Зеленото бъдеще на град Кюстендил. Ти си смяната “.

На събитието ще бъдат показани тематики, като измененията в околната среда- положителни практики и благоприятни условия от водещи български зелени бизнесмени, чиито бизнеси са с фокуси свързани с екология и запазване на околната среда. Лекциите и тематиките ще предложат потребна информация за младежите по отношение на пускане на екологичен бизнес в Кюстендил.

Бизнес събитието е част от по-голяма самодейност, която има за цел да запознае младежите с проблемите на околната среда, вероятните решения, бъдещите трендове и българските бизнеси и дела, които способстват за по-устойчив свят. Инициативата се назовава EUTeens4Green, като част от Европейския зелен пакт. Проектът има за цел да запознае и ангажира младото население с тематики свързани със “зеленото възобновяване ” и “екологичната смяна “, като се оферират дейности, които да оказват помощ по пътя на “зеленото възобновяване ” на техния район.

Гост реализатор на събитието ще бъде Искрата (Iskrata).

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР