На 23 август от служители на ОДМВР- София и РУ-

...
На 23 август от служители на ОДМВР- София и РУ-
Коментари Харесай

Четирима души са задържани при поредна спецакция в Ботевград

На 23 август от чиновници на ОДМВР- София и РУ- Ботевград е извършена регулярна полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции. В хода й, към 12.30 часа, криминалистите направили инспекция на 24- годишен престъпно проявен ботевградчанин. Мъжът е арестуван за период до 24 часа, откакто у него били открити четири хартиени сгъвки с бяло прахообразно вещество с тегло към 10 грама, реагиращо на амфетамин.

Три часа по- късно в полицейския арест попаднали още трима престъпно проявени мъже- двама от Ботевград и гражданин на с. Врачеш. При осъществена инспекция на автомобила, с който се придвижвали, в дрехата на единия, са открити към 100 грама суха зелена тревиста маса- марихуана и към 50 грама бяло прахообразно вещество- амфетамин. Откритите количества наркотични субстанции са конфискувани, а по двата случая са формирани досъдебни производства.

В рамките на настоящия месец, при извършените на територията на община Ботевград ежеседмични полицейски акции против закононарушенията с наркотични субстанции, са формирани пет досъдебни производства, арестувани са седем души, конфискувани са общо към 170 грама марихуана и към 60 грама амфетамин. Полицейските дейности по линия „ опиати “ не престават интензивно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР