На 22-ри март, петък, на тържествена церемония без избрана най-красивата

...
На 22-ри март, петък, на тържествена церемония без избрана най-красивата
Коментари Харесай

Ето коя е най-красивата омъжена бургазлийка

На 22-ри март, петък, на тържествена гала без определена най-красивата омъжена жена в България за 2019 година. В състезанието „ Мисис Бургас “ 2019 се включиха дванадесет хубавици, които бяха на възраст сред двадесет и седем и петдесет и пет години.

Те несъмнено съумяха да впечатлят журито както с външния си тип, по този начин и с персоналните си достижения, само че както знаем, короната е единствено една и победителката също може да бъде единствено една.

От всички претендентки, които се включиха в дефилето, журито избра тридесет и девет годишната Мариана Атертон. Най-красивата омъжена жена в Бургас е майка е на 3-годишна дъщеричка. Съпругът на Мариана – Антъни Атертон, е англичанин. Двамата се срещат по време на взаимната си работа за едни от най-големите туроператорски компании в Европа.

Мариана Атертон е сполучлива бизнесдама със лична организация. тя е притежател на най-голямата туристическа компания на Сейшелските острови и на о. Мартиника, предлагащи почивки, релакс и занимания за туристите. Преди да преуспее дотам и да развие подобен голям бизнес, Мариана приключва немската гимназия „ Гьоте “ в град Бургас. Продължава своето обучение в Софийския университет „ Свети Климент Охридски “, от където излиза с бакалавърска степен по приложна математика, а по-късно се насочва към осведомителните технологии, като приключва магистратура в Германия.

Родителите на Мисис Бургас Данка и Димитър Грудеви живеят в Бургас и към този момент се радват на първото си внуче, безпределно се гордеят с достиженията на щерка си и не стопират да я поддържат във всяко начинание. Разбира се, Мариана напълно основателно е сграбчила купата за най-красива омъжена бургазлийка, защото хубостта й е неоспорима, а персоналните качества, с които се е показала пред журито несъмнено са забележителни.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР