На 22 април 2023 г. в Централния военен клуб, гр.

...
На 22 април 2023 г. в Централния военен клуб, гр.
Коментари Харесай

„Cento vini“: Ексклузивна дегустация на над 100 италиански вина

На 22 април 2023 година в Централния боен клуб, гр. София ще се организира първото издание на единственото по рода си събитие „ CENTOVINI “. Организатор на събитието е италианската компания „ „. По покана на уредниците в елегантната концертна зала на Централния боен клуб към 25 производители от всички райони на Италия ще презентират персонално своите виновност.

Участниците ще имат опция да опитат над 100 италиански виновност, особено подбрани за събитието от едни от най-хубавите производители на вино в Италия и ще могат да пробват занаятчийски италиански бири и отличени с награди екстра върджин италиански зехтини.

В рамките на събитието лектори от Италианската фондация за сомелиерите ще проведат четири майсторски класа на тематика вино, зехтин и бира. Местата за тях са лимитирани, същите могат да бъдат посетени единствено с предварителна резервация на.

Събтието ще има и културен акцент с изложбата на творбите на 22 италиански създателя на актуалното изкуството, курирана от огромния специалист в региона Фабио Д’Акиле. Специален посетител на изложбата ще бъде българския художник маестро Николай Янакиев.

Партньори на италианската компания са Италианската фондация за сомелиерите, Италианска комерсиална камара в България, Конфиндустрия България и Кафе Бонтади.

Целта на събитието наред с културният продан е да подтиква нови контакти и съдействия сред италиански и задгранични бизнесмени, експерти от бранша и фенове на италианското вино.

Официалното разкриване ще бъде в 11 часа. На него ще участват представители на италианските институции в България, производители в бранша и публицисти. Журналистите ще имат свободен достъп единствено след регистрация, като изпратята на имейл: [email protected] своите данни: име, фамилия и медията, която съставляват. След инспекция на данните ще получат пропуск за достъп.

Посетителите ще имат опция да посетят ревюто от 12 до 21 часа единствено в случай че имат билет, който може да бъде закупен авансово, като същият дава опция за присъединяване в 4-те мастър класа.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР