На 21 ноември 2023 г. (вторник) в австрийската столица Виена

...
На 21 ноември 2023 г. (вторник) в австрийската столица Виена
Коментари Харесай

Първо представяне на България като дестинация за здравен туризъм в Австрия

На 21 ноември 2023 година (вторник) в австрийската столица Виена ще се състои първото публично показване на България като дестинация за здравен туризъм (с фокус Медикъл/СПА и уелнес) пред професионална австрийска аудитория.

Събитието се организира с поддръжката на Министерство на туризма на Република България и със съдействието на посолството на България в Австрия. На форума ще участват министърът на туризма госпожа Зарица Динкова и посланикът на България в Австрия Н. Пр. Десислава Найденова-Господинова.

Пазар Австрия е вторият план на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, с който организацията продължава поредната си политика по позициониране на страната ни като дестинация за целогодишен първокласен здравен туризъм на интернационалния пазар, откакто Германската асоциация на здравноосигурителните каси първа включи България в листата с страни, в които признава и възвръща разноските за рехабилитация.

Събитието на 21 ноември във Виена е първото публично показване на България пред австрийските застрахователни компании, туристически организации, туроператори и експерти в туризма. За присъединяване в събитието и достойното показване на страната ни, във Виена идват вложителите на най-големите български Медикъл/СПА и СПА обекти, предоставящи висококачествена целогодишна здравна туристическа услуга.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР