На 20-ти февруари тази година, тоест само след пет дни,

...
На 20-ти февруари тази година, тоест само след пет дни,
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10+ с 12 GB оперативна памет оглави рейтингите на AnTuTu и Geekbench

На 20-ти февруари тази година, т.е. единствено след пет дни, компанията Samsung ще показа няколко флагмански смарт телефона, в това число упования от мнозина Galaxy S10+ , от който ще има няколко разновидността. Най-добрият модел ще бъде мобилен телефон с керамичен корпус и впечатляващо доста оперативна памет – 12 GB, както и флаш диск с потенциал 1 TB.

Неотдавна в уеб пространството се появи формален рендер на керамичния топ-вариант Galaxy S10+, а в този момент в Глобалната мрежа бяха оповестени неговите резултати от двата най-популярни бенчмарка – Geekbench и AnTuTu. Изображенията със синтетичните проби потвърдиха, че комерсиалният показател на тези две мобилни устройства е SM-G975F. Потвърди се и че мобилното устройство се базира на системата върху чипа Exynos 9820 с интегрирания графичен ускорител Mali-G76 и че резолюцията на екрана е 2280х1080 пиксела. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0.



Galaxy S10+ показва в Geekbench 4450 точки в едноядрения тест и 9753 в многоядрен режим. Този резултат може да смята за отчасти рекорден: макар многото RAM, телефонът не усоя да изпревари Huawei Mate 20 Pro в многоядрените проби.

В синтетичните проби на AnTuTu топ-версията на Galaxy S10+ съумя да реализира 326 185 точки.



Това е безспорен връх по продуктивност измежду всички мобилни устройства, употребяващи операционната система Android.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР