На 20 сме пламенни, ентусиазирани, нахъсани, мислим, че светът е

...
На 20 сме пламенни, ентусиазирани, нахъсани, мислим, че светът е
Коментари Харесай

9 грешки, допускани през 20-те години, които хората осъзнават на 30

На 20 сме пламенни, въодушевени, надъхани, мислим, че светът е наш! На 30 започваме да ставаме по-вглъбени в себе си, по-смирени, по-мислещи и виждаме, че светът н е в краката ни, само че пък вътрешният ни свят е доста по-дълбок. Ще ви кажем кои са общите неточности, които позволяваме на 20 и които осъзнаваме, чак когато станем на 30 и повече.

Женим се доста рано

Женим се, тъй като всички вършат по този начин на нашата възраст и постоянно ранната женитба води до бракоразвод. Първо би трябвало да научим доста неща за самите себе си, преди да решим да се обвързваме толкоз съществено за цялостен живот!

Задържане на неверния сътрудник

Дори и да осъзнаваме, че сме нещастни, стоим с този сътрудник, тъй като си мислим, че няма да намерим различен по-подходящ за нас. Това, несъмнено, са цялостни нелепости и го разбираме, когато помъдреем и пораснем.

Работим неверната работа

Казваме си, че е значимо да имаме пари, без значение какво работим. Но е доста значимо да работи това, което ни доставя наслаждение и минимум усещаме акто работа.

Не мислим за спестявания

В 20-те си години живеем ден за ден и не мислим за спестявания, само че по-късно осъзнаваме какъв брой добре би било, в случай че имаме.

Пренебрегване на здравето

На 20 никой не мисли за здравето си толкоз, тъй като си мисли, че в никакъв случай няма да се разболее от нищо. На 30 съжалява за това.


Не пътуваме задоволително

На 20 години прекарваме повече време в излизания с другари по заведения и нощни заведения. Към 30-те разбираме, че няма по-хубаво от пътуването!

Пренебрегваме връзките си

Някои хора се женят прекомерно рано, а други не желаят обвързване и постоянно изпускат сътрудници, които са били страхотни и съжаляват по-късно за тях.

Не работим задоволително

Ако желаеме да имаме някаква основа, би трябвало да се трудим в нашите 20 години задоволително, само че постоянно не се замисляме за това.

Не се застояваме в дома си

След време оценяваме уюта и хубостта му.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР