На 20 октомври в Казанлък се проведе IV-ти индивидуален турнир

...
На 20 октомври в Казанлък се проведе IV-ти индивидуален турнир
Коментари Харесай

Пожарникар от Враца спечели турнир в Казанлък

На 20 октомври в Казанлък се организира IV-ти самостоятелен шампионат по пожароприложен спорт " СЕВТ III ". В конкуренцията премериха сили повече от 20 от най-хубавите състезатели в страната.
Конкуренцията беше яростна в " Изкачването с щурмова стълба " и в " 100-метровата пътека с трудности ", само че със общ брой от най-хубавите времена в двете дисциплини, състезателят от тима на РДПБЗН Враца - Венелин Георгиев сграбчи шампионската купа.
Другите състезатели от нашия тим Асен Асенов и Веско Симеонов заеха надлежно 9-то и 15-то място в " Двубоя ", а Христо Христов завоюва 6-то място в   " Изкачването с щурмова стълба ".
" Благодарим на домакините от Firesport - Stara Zagora за страхотната организация и се надяваме да ни поканят още веднъж, тъй като въпреки всичко врачани завоюваха и двата шампионата, проведени от тях тази година. На момчетата от тима на РДПБЗН Враца пожелаваме да не губят устрема си за победа, да бъдат здрави и сме сигурни, че идващия сезон ще е още по-успешен ", написаха от РДПБЗН-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР