На 20 март голям проблем за зодия Телец.Ето и хороскопа

...
На 20 март голям проблем за зодия Телец.Ето и хороскопа
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 март сряда: Голям проблем за зодия

На 20 март огромен проблем за зодия Телец.

Ето и хороскопа на " "

Овен

Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...

Телец

Във втздуха витаят засегнатост и ревнивост, само че Вие нямате виновност за това, тъй че може да забравите своята общоизвестна привичка да поемате виновността за всичко от рождението Ви досега.

Небесата през днешния ден са устроили нещата по този начин, че всяка среща ще бъде значима и ще има последици надалеч в бъдещето, даже и да Ви се стори напълно елементарна.

Ако у някой от Вашите другари зародят проблеми, ще се наложи да го измъквате от къщи и да извършите нещо, с цел да пооправите настроението му.
 

Близнаци

Този ден ще Ви донесе доста грижи и ще показа пред Вас голям брой задания, изискващи неотложно позволение. Въпреки че имате не малко надеждни съдружници, по-голяма част от работата ще се наложи да изпълнявате независимо. Пък и никой не би се справил с нея по този начин добре, както Вие... Вечерта са вероятни приятни срещи или посещаване на културни мероприятия. Дръжте се по-близо до креативен настроените персони, тъй като общуването с тях ще разшири Вашите хоризонти.
 

Рак

Ще можете да преуспеете, в случай че престанете да сдържате своите упоритости. Днес би трябвало да сте подготвени да вървите напред, каквото и да става. Демонстрирайте настойчивоет и излъчвайте убеденост в себе си! Впечатлението, което ще извършите на заобикалящите Ви, е доста значимо за реализиране на поставената цел. Днес не сте настроени да сдържате отрицателните си страсти и да показвате примирение. На моменти държанието Ви ще бъде искрено провокационно и предизвикателно. Това ще докара до проблеми в връзките с околните, привикнали към Вашите еластичност, неустойчивост и примирителност..
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим.

Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални.

Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.
 

Дева

През това денонощие Вашите апетити ще се покачат. Не е изключено да набъбнат и упоритостите Ви. Ако сте родени прес средата на септември, ще бъдете изключително чувствителни, когато се отнася за престиж, а и към нападки към системата, която предствлявате. Качества като несъразмерна автентичност, нервност, несдържаност и променчивост, могат да се отразят негативно на Вашата известност. За благополучие, ще имате опция да се измъкнете наред от всяка основала се обстановка, като на време намерите нужните причини.
 

Везни

Както и да сте почнали днешния ден, той ще приключи на най-високо равнище. Никой не оспорва, че сте напълно непредсказуеми, само че е изцяло по силите Ви, да продължите да се придвижвате към задачата с отмерено движение, опирайки се на своите предходни достижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, какъв брой надалеч сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните дейности. Постарайте се да запазите положителното си въодушевление, и не позволявайте на дребните неприятности да въздействат на връзките Ви с хората. Придържайте се към девиза: „ Живей, и дай на другите опция да живеят ”!
 

Скорпион

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен.

В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.

Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
 

Козирог

Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама –Козирог.
 

Водолей

Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите.

Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.
 

Риби

Днес ще Ви се коства, че Вашият начлник или висшестоящ по служба няма нищо срещу да стартира с Вас длъжностен разказ или най-малко някакви много близки връзки. Замислете се освен за това, до какъв брой Ви е приветлив този човек, а и до какъв брой е нужно да смесвате персоналните връзки със служебните...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР