На 20 и 21 юни европейският комисар за работните места

...
На 20 и 21 юни европейският комисар за работните места
Коментари Харесай

Еврокомисар обсъжда в Пловдив и София социалното развитие на страната

На 20 и 21 юни европейският комисар за работните места и обществените права Никола Шмит ще бъде на посещаване в България. 

На 20 юни (понеделник) комисар Шмит ще взе участие в Пловдив в откриването на 10-то издание на Европейския конгрес на субектите на обществената и солидарна стопанска система дружно вицепрезидента Илияна Йотова, министъра на труда и обществената политика и кмета на Пловдив.  

Никола Шмит ще посети два обществени плана, осъществени с европейско финансиране - обществено дружество за хора с увреждания и общностен център за деца и фамилии от уязвими обществени групи. 

В 15:00 ч. комисарят Шмит и министър Гьоков ще дадат брифинг за медиите при визитата на общественото дружество за направа на сувенири на адрес бул. " Цариградско шосе “ №102 в Пловдив.  

На 21 юни (вторник) Никола Шмит ще организира срещи със заместител министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, с министъра на образованието и науката Николай Денков, с представители на отрасловите парламентарни комисии (по въпросите на Европейски Съюз, труда, обществената и демографската политика, образованието и науката, по въпросите на децата, младежта и спорта), както и със обществените сътрудници и неправителствения бранш.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР