На 2-ри октовмри повече отвсякога сме поставени пред решителен избор

...
На 2-ри октовмри повече отвсякога сме поставени пред решителен избор
Коментари Харесай

Никола Минчев: На 2-ри октовмри повече отвсякога сме поставени пред решителен избор

На 2-ри октовмри повече отвсякога сме сложени пред съдбоносен избор - дали да продължим по пътя, който сме поели към една по-добра България, или да се върнем към овладяната и феодализирана страна на ГЕРБ. Дали да се върнем към сменените фантазии, или да продължим към осъществените очаквания. Това сподели на откриването на предизборната акция на " " - лидер на листата на Политическа партия в 16 МИР-Пловдив и 09 МИР - Кърджали. 

" В Пловдив изборът е еднакъв - да отидем към осъществен, или към сменен избор. Към лидер на листа, който като бъде определен, ще работи в Народното събрание и ще съставлява всички българи, или към лидер на листа, който в случай че бъде определен, ще прояви нормалното пренебрежение към институцията и ще дизертира още преди тя да е конституирана ", добави той, визирайки водача на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, който обичайно се отхвърля от депутатското си място. 

Минчев уточни каква е мотивацията му да влезе в политиката. А точно - да спомогне за това страната ни да се трансформира в по-добро място за живеена за деца, млади и възрастни. " Политическите интриги и дрязгите сред политиците освен не са забавни за хората, само че ги и отблъскват. Мен също. Не поради това влязох в политиката. Не поради това всички ние влязохме в политиката. Влязохме в този развой, с цел да създадем България едно по-хубаво място за живеене за млади, работещи и възрастни. Да създадем страната си благоденстваща, просперираща и почтена. Заедно направихме първите стъпки през последните месеци. 1 милион български пенсионери към този момент не живеят под линията на бедността. 6 милиона българи към този момент не ядат отровни храни, влезнали през “Капитан Андреево ”. Сега е моментът да продължим започнатото и да си довършим работата. Няма да е бързо, няма да е елементарно, само че по тази причина ще е прелестно. Заедно направихме първите стъпки, време е и за идващите. 2-ри октомври - № 9 ", добави той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР