На 19 септември – вторник, от 11.00 ч. официално беше

...
На 19 септември – вторник, от 11.00 ч. официално беше
Коментари Харесай

Минерална вода Михалково откри логистичен център в Пловдив

На 19 септември – вторник, от 11.00 ч. публично беше открит новия логистичен център на компанията за бутилиране на минерална вода " Михалково ", намиращ се на Околовръстен път Пловдив – Южна дъга. Церемонията стартира под звуците на родопски гайди, а Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай отслужи църковен водосвет за здраве и триумфи.

Официални посетители на церемонията бяха регионалният шеф на Смолянска област – господин Недялко Славов, заместник-областният шеф на Пловдивска област – господин Димитър Керин, кметът на Община Смолян – господин Никола Мелемов, ръководителят на Оценка за съвместимост на гр. Девин – господин Руси Чаушев, кметът на гр. Девин – господин Красимир Даскалов, кметът на с. Михалково – госпожа Василка Бечева, почетният консул на Германия в Пловдив и началник на представителството на Германо-българската индустриално-търговска камара в Пловдив – госпожа Мариана Чолакова и доста сътрудници и другари на бутилираща компания " Михалково ".

 1980584

В речта си при откриването изпълнителният шеф на Михалково АД напомни: " След като предходната година в Михалково построихме и открихме една прелестна чешма с естествено газирана вода за хората, тази година изпълнихме и нашата последваща огромна цел – логистичния център в Пловдив. "

Лентата беше прерязана от регионалният шеф на Смолян господин Недялко Славов, господин Димитър Дългъчев – шеф на " Михалково АД " и господин Георги Гетов – шеф на МВМ груп ООД, след което всички разгледаха оборудването.

 1980583

Логистичният център е построен на стратегическо място, а постройката е функционална и разполага както с пространства за обезпечаване на административно обслужване, по този начин и складова база, оборудван с най-новата в софтуерно отношение автоматизирана складова шатъл система, която разрешава по–рентабилно, елементарно и несъмнено потребление на стелажите и по едно и също време с това усилва доста полезно-използваемата повърхност и покачва потенциала на предпазване.

 1980581

Направените вложения са в отговор на дълготрайния сполучлив напредък на компанията през последните години, която непрестанно следи трендовете в потребителското търсене и уголемява продуктовото си портфолио.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР