На 19 май в 18:53 ч. българско време ще изгрее

...
На 19 май в 18:53 ч. българско време ще изгрее
Коментари Харесай

Задава се мистична Черна Луна! Мощно явление, бележещо шанс за ново начало

На 19 май в 18:53 ч. българско време ще изгрее Черна луна във закрепения земен знак на Телеца. Наричана от някои астролози и вещици още „ Тъмна луна “ или даже „ Луна на Лилит “, Черната луна се смята за мощно събитие, тъй като бележи миг, в който получаваме късмет за ново начало, описват от Elite Daily.

Ето и какво е смисъла на това събитие и по какъв начин може да го употребявате в своя изгода:

Най-разпространеното и необятно признато определение за Черна луна е второ подред новолуние, което се случва в един календарен месец. По създание тя е противоположното на Синята луна. Тъй като луната се отдава на малко повече време „ уединено “, месецът има тъмни висини за повече време от нормално. Явлението е относително рядко и се случва единствено един път на всеки 29 месеца.

Според астрологията Черната Луна изважда нескрито най-мрачните ни усеща и най-страшните ни опасения - всичко, което крием и избираме да продължим да заобикаляме. Това е време, в което може да настъпи драма, защото всевъзможни страсти от отрицателния набор като злоба, ненавист и възмездие ще стоят на повърхността на всичко.

През това време е целесъобразно да бъдем търпеливи и да обмислим нещо наново преди да предприемем рисковани дейности. Тези нелицеприятни страсти са артикул на болежка и в случай че ги прегърнем с цялостна мощ, те единствено ще породят повече болежка. Трябва обаче да се освободим от тях, а Черната луна оказва помощ с процеса на филтриране.

Някои астролози също имат вяра, че Черната луна ще извади на напред във времето всичките ни противоположни качества - както е разказано в идея, наречена „ анима “ от Карл Г. Юнг. Така че по всяка възможност това ще бъде миг на изненади. Тъй като Черната луна на 19 май ще бъде в Телец, може да бъде извънредно потребно да обмислите къде се намира този знак измежду 12-те астрологични домове на вашата рождена карта – по този начин ще разберете по какъв метод може да бъдете наранени.

Помнете и взимайте поради измененията, които изпитвате в този момент. Въпреки че смяната постоянно може да бъде плашеща, изключително когато се случва в символ, който не е огромен неин фен), тя е извънредно нужна за вашето персонално израстване. Не забравяйте да употребявате тази Черна Луна като време да презаредите батериите си и да помислите върху растежа, който стартира за вас.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР