На 19 март основният твърд орех на Холивуд, актьорът Брус

...
На 19 март основният твърд орех на Холивуд, актьорът Брус
Коментари Харесай

Семейството на Брус Уилис показа как изглежда той на рождения му ден ВИДЕО

На 19 март главният " корав орех " на Холивуд, артистът Брус Уилис, отпразнува своя 68-ми рожден ден. След като беше диагностициран с фронтотемпорална деменция, той на практика изчезна от полезрението. Ето защо кадрите от празнуването на още една година от живота му, оповестени в акаунта на някогашната му брачна половинка Деми Мур, се трансфораха в същински подарък за почитателите на Брус.

На оповестените фрагменти Брус е заобиколен от цялото си семейство в огромната кухня на имението. Бременната му щерка Румър се вижда тук с гаджето си, някогашната му брачна половинка Деми Мур, актуалната брачна половинка Ема Хеминг. Те му пеят ария за цветущ рожден ден, а по-късно Ема носи торта с две свещи, които Уилис духа.

" Честит рожден ден, BV! Много се радваме, че успяхме да те поздравим през днешния ден. Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания - всички ги усещаме ", се споделя в надписа.
   View this post on Instagram   

Както се вижда от фрагментите, артистът, макар заболяването, е в чудесно въодушевление, макар че когнитивните му функционалности към този момент са повредени.

Ема Хеминг на рождения ден на брачна половинка си сподели откровения със своите почитатели.

„ Започнах сутринта с рев. Както можете да видите от моите подпухнали очи и хрема, просто мисля, че е значимо да видите всички страни на това. Винаги получавам това известие или хората постоянно ми споделят: „ О, толкоз си мощна. Не знам по какъв начин го правиш. Нямам избор. Хубаво е да имах. Но също по този начин отглеждам две деца. Така че от време на време в живота ни би трябвало да облечем огромни момичешки бикини и да се заемем с работа. И това е, което върша. Но имам моменти на горест всеки ден. Всеки ден е тъга. И в действителност го усещам през днешния ден, на неговия рожден ден. И по този начин, работих върху видеоклип, който пуснах за рождения ден на брачна половинка ми. Не знам за какво го върша, тъй като видеото е като нож в сърцето. Но щом го върша за себе си, значи го върша и за вас. Защото знам какъв брой мощно обичате брачна половинка ми ", споделя Хеминг.
   View this post on Instagram   

Споменатото от нея видео показва щастливи моменти с Уилис, където двамата си почиват дружно, поздравяват дъщерите си, където артистът е към момента здрав.

В надписа към видеото тя добави:

„ Той е чиста обич. Той е толкоз обичан. И аз постоянно ще го обичам. Честит рожден ден, скъпи мой. Моето пожелание за Брус на рождения му ден е да продължите да го държите в своите молебствия и най-високи трептения, тъй като неговата сензитивна душа - Риби, ще го почувства. Благодаря ви доста, че го обичате и се грижите за него. "
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР