На 19 април 2018 г. в хотел Маринела ще се

...
На 19 април 2018 г. в хотел Маринела ще се
Коментари Харесай

Вицепремиерът Валери Симеонов, патрон на „Компания на годината”: за бизнес климата у нас и кадровата криза...

На 19 април 2018 година в хотел Маринела ще се организира четвъртото издание на „ КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА - Успехът на фокус " - целодневно бизнес събитие, проведено от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

„ България през днешния ден е изправена пред невиждани провокации във връзка с пазара на труда. За пръв път в модерната ни история стопанската система ни работи покрай оптималния си потенциал и имаме изострен дефицит на фрагменти в съвсем всички бизнес браншове.

Успешното партньорство сред държавното управление и бизнеса разреши да се създадат първите стъпки в либерализирането на вноса на квалифицирани служащи от трети страни. Надявам се точно посредством сходно взаимоотношение да се набележат още перспективни ограничения, които да разрешат на българската стопанска система да употребява оптимално и надгради най-ценния си запас - хората ", означи вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов, който е патрон на икономическия конгрес и годишните награди „ Компания на годината ".

Най-актуалните тематики и съществени провокации пред стопанската система на България са предмет
на форума, който ще се организира от 9:30 часа сутринта на 19 април.

Бизнес и Държава ще обсъдят по какъв начин образованието да се развива в синхрон с новите условия на бизнеса.

" Икономика на хората " е водещата тематика, по която най-хубавите експерти в България ще проучват пазара на труда в изискванията на рецесия на човешкия запас в страната.

Вторият панел ще подчертава върху " Изграждане и одобряване на работодателска марка " /Employer branding/. Ще бъдат изнесени лекции с положителни практики за построяването на работодателска марка и нововъведенията в региона на привличане и задържане на фрагменти.

Икономическият конгрес ще завърши с една от най-актуаните тематики, а точно „ Цифрова стопанска система и умения на бъдещето ". Венцислав Караджов, ръководител на Комисията за отбрана на персоналните данни ще вземе присъединяване, като даде скъпа информация за измененията във влизащия в действие „ Общ правилник за отбрана на персоналните данни ".

Вечерта за четвърта поредна година ще се състои Церемонията по награждаване на фирмите, които осъществят сполучливи практики у нас, повишаващи доверието на клиенти и чиновници към тях и превръщащи ги в желания сътрудник в бизнеса.

Наградите се връчват за заслуги, свързани с: развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развиване и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР