На 18 септември (понеделник) от 10:30 часа в София Хотел

...
На 18 септември (понеделник) от 10:30 часа в София Хотел
Коментари Харесай

Делегацията на ДПС в ЕП организира конференция за пълната интеграция на България в ЕС

На 18 септември (понеделник) от 10:30 часа в София Хотел Балкан ще се организира конференцията “Все по-близък Съюз - приносът на България за цялостна европейска интеграция ”. Това оповестиха от пресофиса на евродепутата от ДПС/Обнови Европа и водач на европейските либерали Илхан Кючюк.

Събитието предлага открита и интерактивна полемика сред българските жители и членовете на Екологичен потенциал от " Обнови Европа “, измежду които е и зам.-председателят на групата Малик Азмани.

Участие в конференцията ще вземат и двама представители на Европейската комисия – вицепрезидентът на Европейска комисия Вера Йоурова и комисарят по ръководство на рецесии – Янез Ленарчич.

По-малко от година преди значимите европейски избори през 2024г., конференцията дава опция на жителите да споделят своята позиция и хрумвания за доближаване на политиките, инструментите и опциите на Съюза за стабилно бъдеще. Целта е по-близък продан и понижаване дистанцията сред жителите и европейските институции.

Достъпът за публицисти по време на конференцията е свободен, а регистрацията се прави на място с начален час 10.00ч. или онлайн тук: https://www.eventbrite.com/e/ever-closer-union-tickets-709780762367?aff=oddtdtcreator

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР