На 18.05.2020г. Софийска районна прокуратура приключи разследване и внесе обвинителен

...
На 18.05.2020г. Софийска районна прокуратура приключи разследване и внесе обвинителен
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура приключи разследване за разврат и трафик на хора

На 18.05.2020г. Софийска районна прокуратура завърши следствие и внесе обвинителен акт в съда против обвиненият Любен К. за закононарушение член 159а, алинея 2, т. 6, вр. ал.1 Наказателен кодекс и за закононарушение по член 155, алинея 2 Наказателен кодекс.

Обвиняемият Любен К. работел като салонен шеф на кафе-бар, находящ се на адрес гр. София, ул. ”Милосърдна”. Посоченото заведение функционирало като стриптийз бар. За интервала от неустановена дата през 2018г. до 15.01.2020 година, свидетелките С.И., Е.И., Р.В., С.И. и М.Г. се срещнали с обвинения на горепосочения адрес в гр. София. На тези срещи Любен К. набрал С.И., Е.И., Р.В., С.И. и М.Г. за осъществяване на развратни дейности, като им обяснил естеството и изискванията на работа в заведението – с изключение на да танцуват, обвиненият предложил на свидетелките да дават полови услуги против възнаграждение на клиенти от мъжки пол, в особено обособени за това спални пространства на стриптийз бара. Обещавал им, че за активността ще получават парична полза в размер на половината (50%) от паричната сума от осъществените полови услуги, а другата половина следва да дават на него.

Ето по какъв начин да разберем дали сме станали жертва на трафик на хора за трудова употреба

Свидетелките се съгласявали с предлагането, направено от страна на Любен К. За визирания времеви интервал гореизброените свидетелки осъществили на територията на бара голям брой полови сношения и блудствени дейности с разнообразни неустановени по делото лица от мъжки пол, клиенти на стриптийз бара, а също по този начин и с И.П. и Б.А. Всеки път организацията била една и съща – когато клиент изискал да прави секс с някоя от тях, същата му казвала съответна сума за услугата, след което клиентът плащал и свидетелката незабавно занасяла паричната сума на Любен К. Той от своя страна им предоставял някоя от двете спални, находящи се в бара, за осъществяване на половите услуги. По този метод Любен К. предоставял систематически помещение, находящо се на горепосочения адрес, на разнообразни лица за осъществяването на полови сношения и блудствени дейности.

Под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура по случая било формирано досъдебно произвеждане. Спрямо Любен К. била взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “. Предстои наказателното произвеждане против него да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР