На 16 октомври 2020 г., по случай 61-та годишнина от

...
На 16 октомври 2020 г., по случай 61-та годишнина от
Коментари Харесай

Празнуват флотските авиатори

 На 16 октомври 2020 година, по случай 61-та годишнина от основаването на Морската вертолетна авиобаза " Чайка ", се състоя боен обред за отбелязване на годишнината, оповестиха от пресцентъра на Военноморски сили.

Строя на персоналния състав бе признат от командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, който награди военнослужещи отличили се по време на осъществяване на службата.

Командирът на военното формирование подполковник Спас Спасов награди показали висок професионализъм военнослужещи и цивилни чиновници и връчи купи на спечелилите в надпреварите, отдадени на празника в следните дисциплини: щафетно тичане, изтегляне на въже, футбол на дребни порти и волейбол.

С минута безмълвие бе почетена паметта на починалите водачи от авиобазата. Бяха поднесени венци и цветя на паметника на починалите при осъществяване на служебния си дълг летци.

Гостите на тържеството: командири на военни формирования от Военноморски сили и началниците на отдели и браншове от Щаба на Военноморски сили бяха поздравени от контраадмирал Кирил Михайлов и подполковник Спас Спасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР