На 16 ноември Националната агенция за приходите отбелязва Деня на

...
На 16 ноември Националната агенция за приходите отбелязва Деня на
Коментари Харесай

Данъчните служители отбелязват професионалния си празник - Денят на Св. Матей

На 16 ноември Националната организация за приходите отбелязва Деня на Свети Матей - първият събирач на налози.

От Национална агенция за приходите регистрират поредна година на рекордни доходи.

До 31 октомври 2022 година са постъпили близо 25 милиарда лв. от налози и осигурителни вноски, което е с над 2,3 милиарда лв. повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

За облекчение на данъкоплатците, Национална агенция за приходите предлага повече от 160 онлайн услуги, което я подрежда на водещо място в страната измежду цифровите институции.

Отличните резултати, които реализира Национална агенция за приходите, се дължат на добре свършената работа, неуморния труд, високия професионализъм, непрекъснати старания и блян за развиване на приходната организация в името на потребителите. Партньорският метод на Агенцията по отношение на бизнеса и жителите води до позитивна смяна в държанието на данъкоплатците.

„ Наблюдаваме растеж на доброволното обявление и заплащане на отговорностите. Национална агенция за приходите се развива непрестанно, покачва качеството на предлаганите услуги, като задачата ни е да улесняваме жителите и компаниите при осъществяване на отговорностите им. Постигнатите резултати са посредством и на чиновниците на Агенцията, на техните положени старания, добре свършената работа и неспирния блян към рационализиране на данъчната администрация “, сподели изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Борис Михайлов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР