На 16 декември руските войски имат частичен успех близо до

...
На 16 декември руските войски имат частичен успех близо до
Коментари Харесай

ISW: Русия настъпва на три направления

На 16 декември съветските войски имат непълен триумф покрай Бахмут, Авдеевка и Вербовое, се отбелязва в последния отчет на основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW), представен от Украинская истина .

На 16 декември съветските войски са провели локализирани настъпателни интервенции покрай Бахмут и са удостоверили настъплението си. Геолокационни изображения, оповестени на 16 декември, демонстрират, че съветските войски са напреднали на север от Хромово (западно от Бахмут).

Също на 16 декември съветските войски са провели настъпателни дейности покрай Авдеевка и са удостоверили настъплението си. Геолокационни изображения, оповестени на 15 декември, демонстрират, че съветските войски са напреднали към западните региони на индустриалната зона югоизточно от Авдеевка.

" Освен това на 16 декември съветските войски продължиха контраатаките в западната част на Запорожка област и неотдавна реализираха дребни триумфи. Геолокационни изображения, оповестени на 15 декември, демонстрират, че съветските сили са създали дребен прогрес северозападно от Вербовое.

Украинските войски не престават сухопътните интервенции на левия бряг на Херсонска област на 16 декември.

Руски военни блогери настояват, че украинските сили са се пробвали да навлязат в гористи региони покрай Криник (30 км североизточно от град Херсон и 2 км от река Днепър) на 15 и 16 декември и че в региона не престават тежки боеве.

Източник: Фокус
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР