На 15 ноември Селин Дион издава новия си албум “Courage”,

...
На 15 ноември Селин Дион издава новия си албум “Courage”,
Коментари Харесай

Селин Дион с трогателно признание за покойния си съпруг

На 15 ноември Селин Дион издава новия си албум “Courage”, а по този мотив канадската изпълнителка даде изявление за CBS, в което споделя за загубата на своя брачен партньор и управител Рене Анжелил .

Вижте тук стила на Селион Дион през годините >>>

На въпроса какво най-вече ѝ липсва след гибелта му през 2016 година, 51-годишната звезда споделя: „ Всичко. Неговия мирис. Неговия досег. Неговия метод да ме разсмива. Когато да вземем за пример към този момент не съм на сцената, а почитателите ми са вкъщи, отивам в хотелa и нямам с кого да си приказвам персонални неща. “

Въпреки това Дион споделя, че не е изоставила мисълта да не преоткрие още веднъж любовта. „ Рене постоянно ще бъде с мен, само че съм се освободила от болката. Кажете „ да “ – на танците, на другарството. Може би някой ден ще кажа „ да “ и на любовта. Не знам “ , споделя певицата и добавя: „ Отворена съм. Дали съм подготвена? Не. Ще се случи ли? Не знам. Но не съм уплашена въобще. Наслаждавам се на живота повече, в сравнение с когато и да било. “

В момента Селин Дион е заета с турнето във връзка новия си албум, а тези събития бележат завръщането ѝ към музикалната сцена след сбогуването на фамилията с Рене, от който изпълнителката има три деца.

„ Трябваше да потвърдя на себе си, че мога да го направя. Нуждаех се да потвърдя не фамилията си, моите другари, хората от бизнеса, промишлеността, почитателите, че мога да продължа да пея и освен да имам шлагер, а кариера “ , споделя още Дион.

Вижте тук стила на Селион Дион през годините >>>

 Селин Дион Рене Анжелил Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР