На 15 ноември Русия е провела изпитания, в резултат на

...
На 15 ноември Русия е провела изпитания, в резултат на
Коментари Харесай

Русия призна, че е изпитвала противоспътниково оръжие

На 15 ноември Русия е провела тествания, вследствие на които е бил изумен недействащият галактически уред „ Целина-Д “, намиращ се на орбита от 1982 година, са декларирали от пресслужбата на Министерството на защитата пред Lenta.ru.

По данни на ведомството образувалите се след провалянето от противоспътниковото оръжие фрагменти не съставляват опасност за спътниците и галактическата активност.
Китайски галактически отпадък заплашва МКС
Руският Център за ръководство на полети още довечера е подготвен да организира маневри за отклонение на МКС от китайски галактически отпадък, с...

„ Фрагментите са нанесени в основния азбучник на вътрешната (на Русия – б.р.) система за надзор на галактическото пространство и незабавно са взети за съпровождане до преустановяване на тяхното битие. Изпитания, сходни на извършените от Русия, към този момент са провеждани в галактическото пространство от Съединени американски щати, КНР и Индия “, напомнили от ведомството.

Отбелязва се също, че съветското отбранително министерство реализира планова активност по подсилване на отбранителната дарба, която изключва „ опция за ненадейно нанасяне на ущърб върху сигурността на страната в галактическата сфера и на земята от съществуващи и перспективни задгранични галактически средства “.

По-рано формален представител на Държавния департамент на Съединени американски щати съобщи, че. Той акцентира, че поради тестванията в Космоса са се появили повече от 1500 парчета и стотици хиляди фрагменти по-малък отпадък, който е опасност за ползите на всички страни и за сигурността на МКС.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР