На 15 ноември 2023 г., по повод 15 години СОНИК

...
На 15 ноември 2023 г., по повод 15 години СОНИК
Коментари Харесай

Заедно и отвъд - предизвикателно събитие на СОНИК СТАРТ

На 15 ноември 2023 година, във връзка 15 години СОНИК СТАРТ, ще се организира предизвикателното събитие под наслов „ ЗАЕДНО и ОТВЪД ". Приключението на СОНИК СТАРТ ще се състои в 15 града сред 15 тима, които ориентирайки се по карта, насоки и загадки, откриват 15 елементи от пъзел, скрити на 15 емблематични места. За всички останали участници ще има други 15 вълнуващи действия в духа на СОНИК СТАРТ.

СТАРТ на събитието даваме в 14:00 ч., приготвили сме изненади, провокации и награди, които ще разкрием тъкмо в 15:15 ч.

Малки и огромни, родители и деца, учители и възпитаници на Пловдив, Карлово, Балчик, Левски, Драгоман, Първомай, чакаме ви!

Ние от СОНИК СТАРТ имаме вяра, че ЗАЕДНО прекосяваме ОТВЪД границите и построяваме по-доброто бъдеще за всички нас. Вдъхновени от силата на фантазиите, вярата и усмивките, сътворяваме условия за партньорство, динамика, любознание, другарство, състезание, градивност и приятност от триумфа за деца и възрастни.

Вече 15 години СОНИК СТАРТ потвърждава, че може да трансформира ориси - и то стабилно, да прави действителност положителното настояще на деца и възрастни, да основава пространства, в които хората се откриват един различен с най-хубавите си страни. Отбелязването на 15 години СОНИК СТАРТ е мотив и опция да се обединим за следващ път в креативност и интензивност за положителния старт на младежите и на локалната ни общественост.

Всички ние в СОНИК СТАРТ знаем, че ЗАЕДНО се грижим по-качествено за положителния СТАРТ!

За спомагателна информация: &

Мариана Дикова, ПР - 0887382327

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР