На 15 февруари Венера е в съвпад с Нептун. В

...
На 15 февруари Венера е в съвпад с Нептун. В
Коментари Харесай

Венера в съвпад с Нептун - Пожелайте си нещо!

На 15 февруари Венера е в съвпад с Нептун. В този ден и дните близки до тази дата, ще сте в по-голяма естетика със света на хубостта и романтиката.

Този аспект носи въодушевление за обич. Време е да се отдадете на романтика. Превърнете сантименталните мечти в действителност. Добротата към другите е най-хубавият метод да овладеете тази сила. Това може да бъде „ вълшебен “ интервал на сантиментално и обществено равнище, само че може да бъде и объркващо или илюзорно въздействие.

В същина има два разновидността. Невероятно прекарване с някого, при което всичките ви мечти и фантазии могат да се осъществен или отчаяние, учредено на илюзии и илюзия. Е, животът не е приказка и няма по какъв начин да сте щастливи от самото начало. Не позволявайте на вашите мечти и мечти да изкривят усещането ви за действителността. Не възлагайте всичките си очаквания на съответен човек или нещо. 

Новите начала на креативен равнища характеризират този съвпад. По-голяма сензитивност и осъзнаване на хубостта и духовността ни дава този пренос. Лесно ще се поддавате и съблазнявате, ускорява се интуицията, мечтателността, въображението. Ще липсва на практика нюх, избягвайте да поемате опасности.

Докато Венера е в Риби (до 19 февруари), би трябвало да вършиме запознанства, да ходите на срещи, да стартирате нови връзки или да укрепвате съществуващите. Венера харесва, когато хората поддържат връзка и търсят общ език. Любовта ще се усмихва най-силно на Риби, Рак, Скорпион, Телец и Козирог.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР