На 14 септември индустриалният сектор ще бъде свидетел на Международна

...
На 14 септември индустриалният сектор ще бъде свидетел на Международна
Коментари Харесай

Международна конференция за предизвикателствата и трансформацията на индустрията ще се проведе на 14 септември

На 14 септември индустриалният бранш ще бъде очевидец на Международна конференция, отдадена на трансформацията на актуалната промишленост. В хибриден формат, събитието ще се организира в Интер Експо Център като част от съпътстващата стратегия на ревю MachTech&InnoTech, профилирано в бранша на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията.

Международната конференция „ Предизвикателства пред трансформацията на промишлеността “ ще ни срещне с водещи лектори от България и чужбина. Специалистите ще изложат визиите и упованията си за развиването на промишления бранш. Международното събитие се провежда взаимно от Интер Експо Център, Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и Българска браншова камара-машиностроене.
Науката и бизнеса
В непосредствено включване онлайн, Джон Харкин, Senior Policy Advisor, в презентация на Ceemet ще изложи гледната точка на Европейската работодателска организация, представлялаща интерестите на металообработващата, инженерно-технологичната и технологично-базирана промишленост.

Връзката сред науката и бизнеса при цифровата промяна е фокусът в присъединяване на проф.д-р инж. Илия Железаров, ректор на ТУ-Габрово. Инж. Петър Кацаров, Мениджър Motion Control в Сименс Дигитални Индустрии, показва „ Дигитализация в деяние “ посредством системата SINUMERIK ONE.

Кои са цифровите решения за ускорение и улеснение на ежедневни индустриални процеси, ще разберем в презентацията на тримата експерти Майкъл Дик – от Siemens digital industries software, Георги Бахчеванов и Георги Стоянов от Солтех. Веднага по-късно ще разберем кои са новите трендове в металообработването, с помощта на инж. Нишан Бъздигян – шеф на „ РАИС “.
Съвременните системи и индустриалните роботи
Вторият панел ще даде опция присъстващите да се срещнат с практическото използване на модерни системи за ръководство на индустриалните процеси във " ВСК Кентавър-ИЗ Динамика ". Това ще се случи с помощта на експертизата на Мариана Печеян–управляваща " ВСК Кентавър " и " ВСК Кентавър-ИЗ Динамика ".

След това, в онлайн-включване Адриан Базаван от DG Trade ще показа новия портал Access2Markets, едно гише, създаден от DG TRade към Европейската комисия. Събитието ще завърши с извънредно значимата за цялата промишленост тематика, а точно – провокациите пред внедряването на индустриални роботи в производството. Това ще се случи с помощта на Светослав Василев, SIVIKO.

До началото на Международната конференция „ Предизвикателства пред трансформацията на промишлеността “. Всеки искащ да участва, е нужно да се записва за свободно посещаване на ревю MachTech&InnoTech на уеб страницата www.machtech.bg . С цялостната стратегия на Международната конференция „ Предизвикателства пред трансформацията на промишлеността “ можете да се запознаете ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР