На 14 май стартира вторият етап от инициативата „Изнесени офиси“

...
На 14 май стартира вторият етап от инициативата „Изнесени офиси“
Коментари Харесай

Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО отварят врати в областите Разград, Търговище и Русе

На 14 май започва вторият стадий от самодейността „ Изнесени офиси “ 2018 на ЕНЕРГО-ПРО в 20 дребни обитаеми места в областите Разград, Търговище и Русе. Първият стадий тази година се организира сполучливо през месец април в други 20 обитаеми места в областите Велико Търново и Габрово, където бяха обслужени стотици клиенти на компанията.

Изнесените офиси се провеждат годишно от подготвени експерти на енергийното сдружение за досегаемост на информация и улеснение на клиентите в общините на територията, обслужвана от ЕНЕРГО-ПРО, в които няма самостоятелен Център за обслужване на клиенти.

Най-търсените услуги в тези мобилни приемни по традиция са промяна на титуляр на партида, както и актуализация на потребителски данни за по-добра връзка с компанията. На разположение на посетителите на изнесените офиси са експерти по обслужване на клиенти, които съветват и спомагат при заявяването на всички услуги на ЕНЕРГО-ПРО, които не изискват заплащане в брой. Необходимо е клиентът да показа документ за идентичност и документ, удостоверяващ собствеността върху парцела, за който се отнася съответната услуга.

Изнесените приемни ще се проведат в интервала от 14 май до 1 юни по следния график, оповестен на интернет страницата на компанията на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Kampanii:



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР