На 13 октомври довечера Б.Т.Р. ще представи своя нов албум

...
На 13 октомври довечера Б.Т.Р. ще представи своя нов албум
Коментари Харесай

Славчо Николов от Б.Т.Р: Албумът "Пъзел" казва колко малко неща ни трябват, за да сме щастливи

На 13 октомври тази вечер Б.Т.Р. ще показа своя нов албум „ Пъзел “ , 13-ти подред. Събитието е в НДК. Mовечето песни към този момент да звучат в националния ефир.

Винаги се тормозим преди да излезем на сцената. Едно такова огромно събитие се провежда доста мъчно и чисто техническата подготовка е значима. Иначе към този момент пуснахме два сингъла от новия албум, които се радват на голямо внимание от рок почитателите в България ", сподели пред БНР Славчо Николов.

" Група Б.Т.Р в този състав, в който ще излезе тази вечер на сцената към този момент 28 години е неотлъчно дружно. Много от песните ни към този момент влязоха и в учебниците по музика. Албумът е хем в нашия прочут жанр, хем е друг, уповавам се да зарадваме нашите рок почитатели.

Песните са написани в първия локдаун - март - май. После записвахме албума. Но не сме засягали непосредствено коронавирус - тематиката , по-скоро участва концепцията - какъв брой малко неща ни трябват, с цел да сме щастливи . Дано повече хора са си задали този въпрос.

Но в албума има доста светлина, той е доста по-оптимистичен албум от предходния... ", сподели още в " Преди всички " Славчо Николов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР