На 12 януари (петък) достъпът до централната сграда на НДК

...
На 12 януари (петък) достъпът до централната сграда на НДК
Коментари Харесай

Затварят НДК в петък за среща на високо ниво

На 12 януари (петък) достъпът до централната постройка на НДК ще бъде стеснен. Промяната е по отношение на първото събитие на високо равнище от календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Затворени за гости ще бъдат книжовен клуб „ Перото “ и билетния център. 

За облекчение на феновете на културните събития НДК разкрива целодневна билетна каса в кино „ Люмиер Лидл “, която ще работи в дните, в които достъпът до централната постройка на НДК ще бъде стеснен.

На разположение остава и системата за онлайн резервация на билети.

Успоредно със събитията от програмата на Председателството НДК ще продължи да действа като културен и конгресен център – ще се организират изложения, изложби, концерти в зала 1, спектакли в спектакъл " Азарян ", ДНК, прожекции в кино „ Люмиер Лидл ” и събития в Литературен клуб „ Перото ” и зала 42.

Промени настъпват и в придвижването в центъра на София и към НДК. От 17:30 часа на 11 януари (четвъртък) до привършване на мероприятията на 12 януари (петък), се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите, пренасящи участниците в събитията, на улиците „ Доспат ” сред бул. „ Витоша ” и ул. „ Баба Неделя ”, ул. „ Баба Неделя ” и ул. „ Д-р Христо Стамболски ”.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР