На 12 октомври (сряда), от 21:00 ч. по БНТ 1,

...
На 12 октомври (сряда), от 21:00 ч. по БНТ 1,
Коментари Харесай

БНТ Представя филм за обичаната Невена Коканова

На 12 октомври (сряда), от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1, филмът от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ - „ Невена Коканова. Тя е обич! “ ще огледа към някои от най-значимите функции на обичаната актриса Невена Коканова в „ Тютюн “, „ Крадецът на праскови “, „ Отклонение “, „ Спомен за близначката “, „ Момчето си отива “ през очите на новото потомство български актриси.

Диана Димитрова, Весела Бабинова, Ирмена Чичикова, Стефка Янорова и Ани Пападаполу се потапят още веднъж в тези филми, с цел да споделят за какво функциите на Коканова са като учебници по актьорско майсторство и след толкоз години към момента вълнуват феновете. Невена Коканова основава облици в киното, запечатали нейната аристократичност, сексапил, дълбочина и загадъчност. Тя израства на огромния екран, а в функциите си се потвърждава като същинска звезда.

 

Филмът „ Невена Коканова. Тя е обич! “ ще запознае феновете с обичаните стихове на актрисата и ще напомни за трагичната ѝ любовна история със сръбския артист Раде Маркович.

 

„ Ти можеш да четеш монолозите в очите ѝ “, споделя във кино лентата нейната близка другарка Мария Статулова.

Гледайте кино лентата „ Невена Коканова. „ Тя е обич! “ на 12 октомври от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1

За поредицата
„ Българска национална телевизия Представя “ е портретна документална поредност, в която феновете се срещат с някои от най-емблематичните имена на българската история, нематериалност и просвета. Уникален списък и вълнуващи изповеди, странствуване из богатия креативен път на най-известните български артисти, режисьори, музиканти, писатели и други

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/bnt-predstavya-284010news.html

 

Фейсбук official®:

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР