На 12 април в София от 10:30 ч. в залата

...
На 12 април в София от 10:30 ч. в залата
Коментари Харесай

По покана на "Възраждане" в София пристигат лидери на европейски партии

На 12 април в София от 10:30 ч. в залата на " Гранд хотел Милениум " ще се организира конференция, проведена от " Възраждане ". На нея ще участват водачи и представители на партии в Европа, които са с политически визии, близки до тези на " Възраждане ". Партии, които са за запазването на обичайните полезности и националните граници на страните си, настояващи за запазването на националния си суверенитет.

На конференцията, която е с название " Новите водачи на Европа ", ще вземат участие партии от девет страни - България, Гърция, Молдова, Нидерландия,Словакия, Сърбия, Унгария, Швеция и Швейцария.

Речи ще произнесат водачи и представители на партиите -
АККЕЛ (Гърция), " Възраждане " (Молдова), " Форум за народна власт " (Нидерландия), Движение " Република " (Словакия), " Заветници " (Сърбия), " Наша татковина " (Унгария), " Алтернатива за Швеция " (Швеция) и Движение " Достатъчно " (Щвейцария). На конференцията от страна на домакините от " Възраждане " речи ще произнесат - Станислав Стоянов - депутат, и Костадин Костадинов - ръководител на политическата организация и на парламентарната група.

На конференцията всички партии ще подпишат обща декларация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР