На 11-ти август можете да се включите в най-голямото планинско

...
На 11-ти август можете да се включите в най-голямото планинско
Коментари Харесай

Най-голямото хоро ще се вие край Рилските езера

На 11-ти август можете да се включите в най-голямото планинско хоро край Седемте Рилски езера. Ако желаете да станете част от магията на фестивала Седем ансанбъла на седемте рилски езера, би трябвало още от сутринта да сте край езерото Бъбрека.

Ако времето разрешава ще имате късмет да видите магичното място и от високо, защото са планувани и полети с балони. Предимство при качването на балоните ще имат хора в неравностойно състояние.

По време на фестивала ще бъде изработен и опит за връх на Гинес по вървене по въже, завързано сред два балона. Като запалянкото, който ще се опита да покори небето над Рила е Пабло Синорет.

В събитието ще вземат присъединяване и 7 фолклорни ансанбъла от 7 етнографски области в България. Стартът на огромното хоро е очакван за 12 часа.

В 16 часа ще бъде изработен най-големият жив надпис „ България “ на 2200 метра надморска височина. Ще бъде изработен и опит за Гинес връх за най-големия жив надпис, изпълнен с национални костюми.

Събитието ще бъде превърнато в рекламен клип за България от сполучливия оператор от Съединени американски щати Якоб Шварц.

Източник: travelbulgarianews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР