На 11 май, сряда, от 18 до 19.30 часа програма

...
На 11 май, сряда, от 18 до 19.30 часа програма
Коментари Харесай

Програма "Христо Ботев" се среща със слушатели и почитатели

На 11 май, сряда, от 18 до 19.30 часа стратегия " Христо Ботев " на БНР излиза от ефирните студиа!

Програма " Христо Ботев " се среща със слушатели и фенове, с цел да показа уникалността, оригиналността и творчеството на единствената културна стратегия в националния радиоефир.

Мястото на срещата е на Лятната сцена в Борисовата градина.

Какво са подготвили за вас на представянето на 11 май в София, споделя в " Нашият ден " журналистът, хуморист и водещ на събитието Весел Цанков.

" Тези срещи, за жалост, са доста редки. А инак е хубаво да излезем от студиата, тъй като животът тече постоянно някъде извън. Добре е да забележим по какъв начин наподобяват нашите слушатели, какво мислят, какво ги вълнува. Хубаво е и ние от гласове да се превърнем в нещо материално. Да се забележим очи в очи. 

Да разкажем за нашата стратегия – какво представлява програма " Христо Ботев " в цялото си разнообразие. Зад думата " културна стратегия " се крият доста съставни елементи – журналистика, обучение, известна просвета, занимателна, национална, класическа музика, различна просвета... 

На Лятната сцена ще излезе Симфоничният оркестър на Националното радио, който ще извърши слънчева, ведра музика, съответна на деня. Също по този начин ще взе участие и нашият сътрудник музикалният редактор Георги Величков, който е виртуозен акордеонист. Още – нашата колежка Юлия Гатдерова – национална певица... Ще има музика за всеки усет. "

Елате на Лятната сцена в Борисовата градина в 18 часа, с цел да получите доказателство, че без радиомагията не може.

Чуйте повече от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР