На 11 февруари, точно навреме за Деня на влюбените, Дженифър

...
На 11 февруари, точно навреме за Деня на влюбените, Дженифър
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Малума ни канят на по-различния Свети Валентин с „Омъжи се за мен“

На 11 февруари, тъкмо в точния момент за Деня на влюбените, Дженифър Лопес, Малума и номинираният за „ Оскар “ Оуен Уилсън ни оферират едно по-различно сантиментално прекарване на празника с Омъжи се за мен . Трогателна съвременна приказка за любовта, която може да срещнеш там, където минимум очакваш – а за какво не и в многомилионна аудитория, която чака да стане очевидец на сватбата ти с някой различен – филмът е решен в най-хубавите обичаи на сантиментални комедии като класиките в жанра Римска почивка и Нотинг Хил.

Омъжи се за мен споделя за музикалната звезда Кат Валдес (Лопес), която точно на сватбата си научава, че годеникът ѝ – новоизгряващата сензация Бастиан (Малума), ѝ изневерява с нейната асистентка. Преосмисляйки живота си и любовта, Кат взима импулсивното решение да се омъжи за изцяло инцидентен човек – учителя по математика Чарли Гилбърт (Уилсън). Но това, което стартира като неразумна реакция, скоро се трансформира в непредвидена обич, обратно на всички спънки.

Омъжи се за мен преглежда тематики и хрумвания, които с изключение на, че са универсални, са и доста добре познати на влизащата в основната роля Дженифър Лопес. В особено видео суперзвездата споделя, че тъкмо заради тази причина Омъжи се за мен е доста персонално прекарване: Познавам този метод на живот. Филмътни води зад воала на известността. Това е и първият път, в който имам опция да основа албум за филм – нещо, за което мечтаех отдавана. Също по този начин, тук за първи път имам опция и да пея със личния си глас – последният ми музикален филм беше Селена (1997), само че в него използваха гласа на самата Селена.

Наравно с Лопес, във видеото взимат присъединяване и Оуен Уилсън, Малума, режисьорката Кат Койро и продуцентката Илейн Голдсмит-Томас, които разкриват спомагателни детайлности за историята и героите. Както и за това, че вяра постоянно има и не би трябвало да се опасяваме да рискуваме. Това са и посланията, които основателите на кино лентата насочат към феновете.

Видео зад кадър „ Поглед от вътрешната страна “:

За Свети Валентин Омъжи се за мен ни кани на едно вълнуващо прекарване в киносалоните за всички, които към този момент са разкрили или към момента им следва да открият огромната си обич, без значение от формата ѝ. Дойде време да „ кажем да “ – от този петък, 11 февруари единствено в кината.

За кино лентата :

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са най-сексапилната световна двойка на Земята и всички са луди по любовната им история.Докато тоталният им общ шлагер Marry Me се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специфична гала пред многомилионна аудитория на концерт, с който ще започва международното им турне и ще се излъчва онлайн по голям брой обществени платформи.

Въпреки че не е почитател, след бурна пропаганда от страна на щерка му Лу (Клоуи Колман, Големите дребни лъжи) и най-хубавата му другарка Паркър (Сара Силвърман, Разбивачът Ралф), разведеният преподавател по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И тъй като животът не се случва по проект, минути преди началото, Кат научава (по подигравка на ориста, точно от обществените мрежи), че Бастиан ѝ изневерява със личната ѝ асистентка. Докато познатият ѝ свят на обич, доверие и преданост рухва за момент пред очите ѝ, Кат внезапно среща погледа на Чарли и в миг на импулсивно лудост, избира да се омъжи за него. Но това, което стартира като неразумна реакция, скоро се трансформира в непредвидена обич, макар всички спънки.

Режисьор на Омъжи се за мен е Кат Койро (Случай с теб, She-Hulk), а сюжетът е дело на Джон Роджърс (The Librarians), Тами Сагер (30 Rock) и Харпър Дил (The Mick), по графичния разказ на Боби Кросби. Продуценти са Илейн Голдсмит-Томас (Да свалиш Уолстрийт, Петзвезден романс), Дженифър Лопес, Бени Медина (Да свалиш Уолстрийт) и Джон Роджърс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР