На 10-ти ноември, който се отбелязва като Международен ден на

...
На 10-ти ноември, който се отбелязва като Международен ден на
Коментари Харесай

Младежката организация на БЧК - Троян засади дръвчета в градинка „Троянка“

На 10-ти ноември, който се отбелязва като Международен ден на науката, младите червенокръстци от Троян с поддръжката на екипа на БЧК-Ловеч и община Троян засадиха дръвчета от видоветегинкобилоба и магнолия в градинка „ Троянка “.

Естествено в самодейността се включиха и нашите приятелчета от квартала до градинката и с хъс и възторг помагаха на доброволците, споделиха червенокръстците.



Идеята на доброволците е да стимулират младежите да се стремят повече да опазват околната среда и се включват в начинания в поддръжка и опазване на природата и облагородяване на града.

Тенденцията на смяна на климата в света от ден на ден ни кара да се замисляме за екологичните проблеми и да се опитваме да възпитаваме порастващото потомство в грижа и запазване на средата, в която живеем.



По самодейност на ЮНЕСКО от2002 година се отбелязва Световният ден на науката за мир и развиване. Идеята за интернационален ден на науката е препоръчана през 1999 година по време на Световната конференция по въпросите на науката под егидата на ЮНЕСКО. През 2001 година празникът е утвърден и оттогава се празнува годишно в множеството страни по света.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР