На 10 септември 2021 г. Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
На 10 септември 2021 г. Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Проверка установи: Байдън не е изоставил съпругата си по време на нейна реч, за да си купи сладолед

На 10 септември 2021 година Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и брачната половинка му посещават учебно заведение в столицата Вашингтон. На истинското видео се вижда по какъв начин президентът на Съединени американски щати изоставя първата дама, до момента в който тя държи тирада за това по какъв начин да предпазим децата по време на пандемията, само че след към 10 секунди още веднъж се връща при нея.

Заради този случай зевзеци в обществените мрежи инсталираха мелодия като от идването на камион за сладолед, с цел да се внуши усещането, че президентът на Съединените щати я оставя, с цел да отиде да си купи от леденото прелъщение.

След този случай от организация Ройтерс направиха инспекция, която откри, че въпросният клип с " идването на сладоледения камион " е просто монтаж, с цел да развесели критиците на Байдън.

В реалност обаче Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в действителност изоставя брачната половинка си за малко време по време на речта ѝ, като и до през днешния ден не е ясна повода за това, отбелязва Нюзуик.

А това е въпросното инсталирано видео с мелодията като от идването на камион за сладолед, публикувано в Туитър и маркирано като манипулативно от обществената мрежа:

When your MKUltra trigger is ice cream truck
—. (@grumpfuk)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР