На 10 септември 2020 г. от 21:00 часа по БНТ

...
На 10 септември 2020 г. от 21:00 часа по БНТ
Коментари Харесай

Питай БНТ се завръща на екран този септември - slava.bg

На 10 септември 2020 година от 21:00 часа по Българска национална телевизия ще се завърне обичаното предаване „ Питай Българска национална телевизия “. Водещата Мира Добрева още веднъж ще е разполагаем на феновете, които ще могат да задават своите въпроси и през новия сезон.
Предаването към този момент ще се излъчва в нов ден и час, само че ще продължи да дава отговор и решения на обособени и значими за жителите проблеми.

Всеки четвъртък от 21:00 часа Мира Добрева ще разисква настоящите тематики и със своите посетители и специалисти в студиото. „ В „ Питай Българска национална телевизия “, ще бъдем потребни, с отговорите на доста от въпросите, които директно засягат чисто човешкото ни битуване - сметките за тока, парното, водата.

Стоим по-далеч от политиката, само че обръщаме внимание на значително значими тематики, свързани със опазването на здравето, образованието, инфраструктурата и какво ли още не! “ споделя водещата.

Въпроси към Мира Добрева и гостите й в студиото могат да бъдат задавани на формалната Фейсбук страница на предаването - Питай Българска национална телевизия и на електронната поща [email protected].
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР