На 10 март, от 20 часа до ранни зори Fabrica

...
На 10 март, от 20 часа до ранни зори Fabrica
Коментари Харесай

Първият нощен градски фестивал в София се завръща

На 10 март, от 20 часа до ранни зори Fabrica 126 (бул. Мария Луиза 126) ще стане хазаин на BULGARIAN MIXED ARTS IV – четвъртото издание на първия градски напълно нощен фестивал в София, който се завръща след 3-годишна пауза, по-мащабен от всеки път!

Трите етажа на арт пространството ще бъдат окупирани от цели 35 актьора от 7 жанра на изкуството, които ще предложат на посетителите микс от изложения, лайв пърформънси, арт съоръжения, ревюта, концерти и солидни дръм енд бейс, хаус и техно празненства, които ще продължат до ранни зори.

Сред акцентите в програмата са някои от добре познатите актьори от самостоятелната културна сцена на България като пробните електронни планове ДВЕ КУПЕТА и VICTOR`S MOB, които ще изнесат лайвове, както и нашумелите със своите провокативни градски намеси от социално-обществен темперамент DESTRUCTIVE CREATION, чиито арт съоръжения ще бъдат показани на посетителите.

Интересен акцент е и ексцентричната фото галерия CONTRA-DICTION на креативен колектив LUDI, взаимно с театрално съдружие Culture-Ъ, които ще показват творбите на 5 фотографи с 5 разнообразни гледни точки.

По време на Bulgarian Mixed Arts Fest публиката ще има опция да „ надникне в очите “ на 5 души без лица и еднаквост и да „ сглоби мозайка “ от вероятности. Програмата на събитието включва и специфичен дизайнерски showcase на марките MARRI KONTTI и URBAN NOMAD.

Паралелно в останалите зали на фабриката (ROOM 2: Drum & Bass и ROOM 3: Psychedelic) ще се изявят цяла дузина от добре познатите в електронната столична сцена имена, като KLIMENT & CINNAMINT, EMIL PRIZE, pAnega, DTK и други, които ще поддържат празненство градуса нагорещен до алено чак до сутринта.

Платформата BULGARIAN MIXED ARTS се ражда през 2014 година и зад тила си към този момент има три супер сполучливи събития във форма градски нощен фестивал. Дебютното събитие става и акцент в програмата на квалитетната европейска музикална платформа SeeMe Festival, по време на изданието й в София.

Пълната стратегия на BULGARIAN MIXED ARTS IV може да видите тук: https://www.facebook.com/events/1660776150675060/
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР