На 10 април 2023 г. Нетера подписа Договор за финансиране

...
На 10 април 2023 г. Нетера подписа Договор за финансиране
Коментари Харесай

Нетера стартира технологична модернизация с подкрепата на ЕС

На 10 април 2023 година Нетера подписа Договор за финансиране № BG-RRP-3.004-1799- C 01, с което започва осъществяването на Проект „ Технологична рационализация в предприятието “ по Програмата за икономическа промяна към Националния проект за възобновяване и резистентност, процедура № BG-RRP-3.004 „ Технологична рационализация “ на Механизма за възобновяване и резистентност (МВУ).

Общата стойност на плана е 760 500 лева, от които 50% е безплатно финансиране от МВУ, в размер на 380 250 лева

Продължителността на плана е 12 месеца.

Целта на плана е да се увеличи успеваемостта на индустриалните процеси в предприятието и да се понижат индустриалните разноски.

Дружеството възнамерява да разшири индустриалния потенциал посредством инвестиция в система за прецизна климатизация и система от комутатори. Инвестицията ще е в съоръжение от най-ново потомство, употребяващо модерни технологии, съобразено с посочените в документите за кандидатстване условия на Европейски Съюз за запазване на околната среда.

След внедряването на новите системи и съоръжение сдружението ще усили и усъвършенства наличните си софтуерни благоприятни условия и по този метод ще увеличи потенциала си за надеждно предложение на висококачествени телекомуникационни услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР