На 1 октомври в детския научен център Музейко ще бъде

...
На 1 октомври в детския научен център Музейко ще бъде
Коментари Харесай

Всеки може да докосне музиката на 1 октомври в "Музейко"

На 1 октомври в детския теоретичен център " Музейко " ще бъде открита нова гостуваща галерия " Докосни музиката! ". Тя идва от Германия и разкрива постоянно магичната връзка сред музиката и науката.

Общо 12 невероятни комбинации сред музикален инструмент и предмет от всекидневието ще посрещнат посетителите в международния Ден на музиката, 1 октомври, който съответствува с рождения ден на " Музейко ".

Какво е помпен орган и по какъв начин звучи бутилкофонът? Каква музика може да създадем с музикален сешоар? Отговори на тези и други любопитни въпроси ще ни дадат неповторимите принадлежности в " Докосни музиката! ", които ще провокират креативния и откривателски метод на децата към научните провокации. Изложбата дава неограничени благоприятни условия в основаването на мелодия, напомняйки за връзката сред изкуството и естествените науки.

Изложбата ще бъде открита от нейния основател Майкъл Брадке, който идва особено за това от Германия, и ще опише по какъв начин околната среда има свое вибриране и неповторим тон. Докато опитват и се забавляват, децата ще открият мелодията, която ги среща на всяка крачка – нужно е единствено да дадат воля на сетивата и въображението си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР