На 1 ноември известната компания за игри Razer ще представи

...
На 1 ноември известната компания за игри Razer ще представи
Коментари Харесай

Razer представя смартфон на 1 ноември



На 1 ноември известната компания за игри Razer ще показа своя разработка на смарт телефон. Въпреки че пазарът на мобилни устройства е безусловно пренаситен и конкуренцията е убийствена, от Razer наподобява не се тормозят да се отклонят от главната си активност - преносими компютри и периферни устройства за игри.

Началната страница на формалния уебсайт на компанията демонстрира огромен банер с фразата " Гледай. Слушай. Играй. " и човек, който е впил взор в смарт телефона си. Всичко, което би трябвало да знаете за представянето на смарт телефона на Razer, също е там, както и откъс от основния изпълнителен шеф Мин-Лианг Тан , който споделя пред CNBC: " Един от най-горещите клюки към Razer е, че ще представим ново мобилно устройство. И мога да кажа, че ние имаме нов мобилен телефон, особено ориентиран към геймърите и заниманията. "

За идната поява на смарт телефон, създаден от известната компания за игри, се заприказва още откакто тя закупи Nextbit през януари 2017 година

До формалното показване към този момент остават броени дни, тъй че всичко по отношение на предизвикването, което от компанията насочат към другите играчи на пазара на смарт телефони, ще бъде разкрито скоро. Новият артикул на Razer ще бъде показан за първи път в 10 ч. българско време в сряда и от компанията дават опция презентацията да бъде проследена онлайн в интернет.

Към момента спецификациите и функционалностите на смарт телефона на Razer остават мистерия, защото в интернет към момента не е изтекла никаква информация за него. Затова всичко, което може да се каже сега в тази посока, е, че Razer ще се концентрира върху игрите и мултимедията, само че и това даже би било нечиста сделка.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР