Място за паника в българския народ няма. Правителството е стабилно.

...
Място за паника в българския народ няма. Правителството е стабилно.
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Май правителството ще изкара цял мандат

" Място за суматоха в българския народ няма. Правителството е устойчиво. Ще вземе да си изкара цялостния мандат, както е тръгнало. Но ще бъдем очевидци на тези спектакли ". Това съобщи пред БНР пиар специалистът Диана Дамянова.
 
" Струва ми се, че има малко повече спектакъл на повърхността и един надълбоко неуреден въпрос в същността. ПП-ДБ не престават да се пробват да оповестят на своите гласоподаватели, че не са в коалиция, като не подписват съдружно съглашение и по този начин не могат да си уредят връзките с некоалиционния си съдружен сътрудник ", изрази мнение тя.

Според нея опазването на здравето е най-нереформираният бранш.

" Истината е, че всичко това е на повърхността. Този скандал ще отшуми, както и другите. Те ще си приберат перките и ще си върнат остарелия шеф, тъй като постоянно по този начин става в сходни случаи. Но неприятният усет в устата на фена остава, тъй като той в действителност не знае кой тъкмо и по какви правила го ръководи. Това е една жертва, която ПП-ДБ би трябвало да създадат. ПП-ДБ би трябвало да се извърнат към гласоподавателите, Коледа е доста подобаващ миг за ново отношение, и да признаят, че са принудени от събитията и да кажат " Влизаме със следните сделки... " - да ги създадат обществени. Сега всички тънем в неопределеност. Аз не знам кой ръководи ", уточни още специалистът.

Социологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп Интернешънъл ", от своя страна посочи, че не става нищо чак толкоз страховито. Според него ръководещите са се размечтали и за цялостен мандат. Големият въпрос е каква легитимност имат.

" ГЕРБ преглеждат " Пирогов " като своя база ", означи Симеонов, като акцентира на събитието, че сферата на опазването на здравето е пулсиращ проблем, който постоянно ще се демонстрира. Според него сраженията са в този момент преди предоговарянето на министрите. 

Той сподели още, че тези " кавги " би трябвало да ги подминаваме с безмълвие и да обръщаме внимание на значимите неща, като да вземем за пример измененията в Конституцията. По думите му главният закон не би трябвало да се пипа. Другото значимо нещо, за което би трябвало да се приказва, е, че България се отхвърля от непрекъснатото " стягане на колана " и се ориентира към задлъжняването и харченето. Симеонов бе безапелационен, че кабинетът " развързва кесията ", което успокоява хората. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР