МВР Николай Хаджиев поема Главна дирекция Национална полиция. Това се случва

...
МВР
Николай Хаджиев поема Главна дирекция Национална полиция. Това се случва
Коментари Харесай

Николай Хаджиев поема Главна дирекция Национална полиция

 МВР Николай Хаджиев поема Главна дирекция " Национална полиция ". Това се случва откакто през днешния ден Христо Терзийски се закле като министър на вътрешните работи.

Досега Хаджиев беше заместител на Терзийски и отговаряше за Криминална и Икономическа полиция.

Николай Хаджиев е роден през 1981 година в град Пловдив. Завършил е висше обучение в Академията на Министерство на вътрешните работи в София през 2005 година със компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “.

Завършва магистратура в Академията на Министерство на вътрешните работи в София по компетентност " Стратегическо управление и ръководство на сигурността и запазване на публичния ред “. Завършва право в ЮЗУ – Благоевград.

Започва работа в полицията през 2005 година като проверяващ служител на реда. Година по-късно се мести в бранш “Наркотици " в Столична дирекция на вътрешните работи. Минава през всички равнища в йерархията, преди да стане шеф на бранша. През 2015 година оглавява отдел “Криминална полиция " в столичната полиция. Година по-късно е назначен за началник на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград, а от 2019 година е зам.-директор на Националната полиция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР